Plébánosi beiktatás - köszönet

Találkozás a szentély kapujában - áldozati adományokkal
Kedves hívek,

ma megtörtént a plébánosi beiktatás ünnepe, Ft. Orosch János érsek úr szolgálatával. Szívből köszönöm, hogy eljöttek az ünnepre, segítettek a templom előkészítésében, kitakarításában, díszítésében, a liturgikus szolgálatban, és sok finomsággal.
Szívből kérem imádságaikat plébánosi működésem támaszául. Köszönöm a Polgármester asszonyunk kedves jelenlétét és köszöntő szavait . 
Hívek a szentmisén
Elöljárók közös fotója:
 esperes-plébános, Érsek úr, Polgármester Asszony, Helynök úr
Kicsit úgy érzem magam, mint az elsős gyerekek, akik holnap átlépik az új világ, az iskola kuszöbét. Szívükben van várakozás, öröm, kis aggódás is talán, de bízhatnak az iskola intézményének tapasztalatában és módszereiben. Egyházunk is komoly tapasztalatokkal rendelkező intézmény, van tapasztalata Isten hűségéről, irgalmáról, megújító szeretetéről, van mit mondania és cselekdnie a világban. Egyházunk tapasztalatai bízom benne, segíteni fognak az én új ógyallai világom, ami világunk megismerésében, szolgálatában.  Tanulékony szeretnék maradni és nyitott a Szentlélek iránt, s bizalommal kérem a mi Urunk segítségét. 
Végezetül mellékelek három felvételt az ünnepről: Hálával és imádsággal, Attila esperes-plébános  Ógyalla, 2017. szeptember 3. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Támogatókat keresünk a bagotai szent Anna templom szentélyéhez tarozó  alábbi tárgyainak restaurálásához: Érdeklődés a +421 917 350 300 pl...